Vragen over digitale foto's

Q: Hoe groot moet een digitale foto zijn voor een mooi resultaat?

Over het algemeen is je digitale foto voor al onze producten geschikt als deze een minimaal formaat heeft van 2 MB. Maar hoe groter het bestand, hoe beter het resultaat wordt. Wij raden je dan ook aan je digitale camera op een zo hoog mogelijke resolutie te zetten. Als je niet zeker weet of jouw foto geschikt is kun je gerust contact met ons op nemen.

Dit kun je doen door te bellen naar 085 – 485 35 02 of door te mailen naar klantenservice@mijneigendeur.nl

Q: Hoe kan ik zien hoe groot mijn foto is op mijn computer?

Je kunt zelf bekijken hoe groot je foto is. Ga met je muis op de foto staan en druk op de rechter muisknop. Bij “eigenschappen” kun je zien hoe groot het de foto is. Bij een Apple computer kies je voor “toon info”. Hier zie je hoe groot de foto is in KB’s of MB’s. 1 MB is ongeveer 1000 KB..

Q: Kan ik mijn foto naar jullie e-mailen zodat jullie kunnen controleren of de foto geschikt is?

Dat is geen probleem! We geven je graag een passend advies.
Dit kun je doen door te bellen naar 085 – 485 35 02 of door te mailen naar klantenservice@mijneigendeur.nl

Q: Wat is de maximale grootte van een foto of bestand dat ik zelf kan uploaden?

Je kunt bestanden uploaden tot maximaal 50 MB. Als je bestand groter is, kun je ervoor kiezen om de foto met wetransfer.com naar ons toe te sturen met daarbij een uitleg en de vraag.

Q: Waarom is mijn foto te klein?

Soms is een foto of bestand te klein. Dit kan meerdere oorzaken hebben:

– Je kan de foto zelf hebben bijgesneden of bewerkt, waardoor het bestand te klein is geworden.
– Het kan ook zijn dat je e-mail het bestand verkleint tijdens het versturen. Hotmail is hier een goed voorbeeld van. Hotmail verkleint de foto tijdens het verzenden. Je zou in dat geval de foto als “bestand” moeten toevoegen aan de e-mail en niet als “foto”. Op die manier wordt de foto niet verkleind.
– Foto’s van Facebook, of Twitter zijn vaak te klein omdat deze verkleind worden opgeslagen.

Q: Kan ik foto's gebruiken van mijn mobiele telefoon of van het internet?

Tegenwoordig hebben de meeste mobiele telefoons een dermate goede camera dat dit geen probleem zou moeten zijn. Foto’s die je van internet hebt gehaald kunnen ook te klein zijn voor een mooi eindresultaat. Je zou dus eerst goed moeten kijken hoe groot deze foto’s zijn. Als je er toch niet uitkomt, neem dan gerust contact met ons op. Dit kun je doen door te bellen naar 085 – 485 35 02 of te mailen naar klantenservice@mijneigendeur.nl

Q: Kan ik andere bestanden gebruiken dan een JPG/PNG? Bijvoorbeeld tekstbestanden of een PDF?

Nee, dat gaat helaas niet. De reden dat je alleen een JPG/PNG bestand kan gebruiken is omdat wij alleen met dit bestandsformaat de beste kwaliteit kunnen leveren.

Vragen over de verzending en levertijd

Q: Wat is de levertijd van onze producten?

Na betaald te hebben via iDeal ontvang je jouw bestelling binnen 3 á 5 werkdagen.

Q: Met welke pakketdienst wordt mijn bestelling verzonden?

We versturen onze producten via PostNL.

Q: Wat gebeurt er als ik bij de levering niet thuis ben?

Op het moment dat wij je bestelling versturen, ontvang je een mail. Dit is een bevestiging dat jouw bestelling is ontvangen. Zodra we bij u huis aankomen en er blijkt niemand thuis te zijn, dan kunnen wij deze bij uw buren afleveren.

Heeft u vragen of heeft u liever niet dat uw buren de deurposter tijdelijk ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kun je doen door te bellen naar 085 – 485 35 02 of door te mailen naar klantenservice@mijneigendeur.nl

Q: Kan mijn bestelling op een ander adres geleverd worden?

Ja, dat kan. In het bestelsysteem kun je een ander afleveradres invullen. Dit kan bijvoorbeeld je werkadres zijn of een adres van een familielid of vriend.

Q: Kan ik een bezorgmoment of tijd kiezen?

Helaas is dat niet mogelijk. We zijn wel van plan om een track en trace code toe te voegen die je bij bestelling per e-mail binnen krijgt. Hiermee kun je precies zien wanneer het pakket geleverd wordt.

Q: Krijg ik een track and trace code als mijn bestelling wordt verstuurd?

We zijn van plan deze functie toe te voegen op de site. De track en trace code laat precies zien wanneer het pakket geleverd wordt. Als je bij levering toch niet thuis bent, ontvang je een brief in de brievenbus dat het pakket is aangeboden. Bij de PostNL-pakketten kun je deze bij het dichtstbijzijnde postkantoor ophalen of het pakket wordt op een ander aangegeven tijdstip aangeboden.

Vragen over het bestellen en de uitsnede

Q: Hoe bestel ik?

Dat is heel makkelijk.
– Als je je eigen foto wilt gebruiken klik je op ‘upload nu je eigen foto’. Vervolgens kies je een bestand van je computer en klik je op uploaden. Je kiest voor deurposter, vervolgens kies je de soort deurposter. Tenslotte geef je de maten (in hele centimeters) aan en klik je op ‘bestel nu’.
– Als je toch kiest voor één van de mooie foto’s uit onze galerij klik je op ‘bekijk galerij’. Kies dan een van de categorieën en selecteer een foto. Vervolgens kies je weer het materiaal en maten en klik je op ‘bestel nu’.

Q: Hoe maak ik een uitsnede van mijn eigen foto? En hoe werkt het uitsnede systeem?

Je moet gebruik maken van het uitsnede systeem om er voor te zorgen dat de foto scherp wordt en het uitgesneden deel wordt gedrukt op de deurposter.

Om een uitsnede te maken, doe je het volgende:
– Wanneer je de foto hebt geüpload, verschijnt er een lichtvlak over de foto heen. Dit is tot nu toe jouw uitsnede en dus het gebied wat op je poster komt.
– Versleep de hoekjes (de vierkantjes op de omtreklijn) om het selectie gebied groter of kleiner te maken. Ook kun je je selectie verslepen door er op te klikken en te slepen.
– Wanneer je tevreden bent met de uitsnede, klik je op ‘Snijd de afbeelding bij’. 
– Zodra u op de productpagina komt kunt u de breedte en hoogte maten invoeren en kiezen voor de type deur: vlakke- of paneeldeur.
– Klik nu op ‘In winkelmand’.
Mocht het niet lukken met je uitsnede, neem dan contact met ons op.
Dit kun je doen door te bellen naar 085 – 485 35 02 of door te mailen naar klantenservice@mijneigendeur.nl

Q: De foto past niet goed in de uitsnede, wat nu?

Als alle opties in het uitsnede systeem toch niet de gewenste uitsnede geven, dan kun je ervoor kiezen om ons de uitsnede te laten bepalen. In de meeste gevallen kunnen wij er toch voor zorgen dat de foto goed past en alle essentiële delen op de deurposter vallen. Eventueel kun je contact met ons opnemen en kun je precies omschrijven welke problemen je tegenkomt en wat je graag wilt.
Dit kun je doen door te bellen naar 085 – 485 35 02 of door te mailen naar klantenservice@mijneigendeur.nl

Q: Hoe maak ik een collage?

Voor een collage van uw foto’s kun je contact met ons opnemen. Voor collages van uw foto’s kun je contact met ons opnemen. In overleg maken we dan een collage met de foto’s precies zoals jij het wilt.
Dit kun je doen door te bellen naar 085 – 485 35 02 of door te mailen naar klantenservice@mijneigendeur.nl

Q: Hoe bestel ik een foto met effect?

We bieden diverse leuke en bijzondere effecten aan, welke je foto nog mooier en unieker maken! De meeste van onze effecten worden door een van onze vormgevers speciaal en zorgvuldig met de hand gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.
Dit kun je doen door te bellen naar 085 – 485 35 02 of door te mailen naar klantenservice@mijneigendeur.nl

Q: Kan ik een passe-partout of een witte gekleurde rand om mijn foto bestellen

Soms is het wenselijk en mooi om op de voorzijde van de deurposter een witte rand (passe-partout) om de foto te plaatsen. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen.
Dit kun je doen door te bellen naar 085 – 485 35 02 of door te mailen naar klantenservice@mijneigendeur.nl

Q: Wordt mijn foto nog bewerkt

De foto die jij hebt uitgekozen kan nog bewerkt worden door ons. Dat gebeurt, omdat de foto op de juiste maat wordt gemaakt met uw hoogte en breedte. Dus er kan een stukje van de foto worden afgehaalt.

Q: Maatvoering

Wij doen altijd nog 1centimeter bij elke kant erbij zodat u altijd genoeg ruimte heeft om te plakken.

Vragen over producten, kwaliteit en garantie

Q: Kan ik ook een tekst toevoegen aan mijn foto

Ja dat is geen enkel probleem. Neem hiervoor gerust contact met ons op en vermeld daarbij het lettertype, de grote, de kleur, de plaats, etc.
Dit kun je doen door te bellen naar 085 – 485 35 02 of door te mailen naar klantenservice@mijneigendeur.nl

Q: Wat houdt de garantie in en hoelang is deze

Onze garantie is enorm uitgebreid. Ten eerste geven we een volledige “niet goed, geld terug garantie”. Onze “niet goed, geld terug garantie” houdt in dat zodra er ook maar iets niet goed is aan de deurposter, wij de poster opnieuw voor je maken of het aankoopbedrag direct terugstorten! Daar bovenop geven wij ook 2 jaar garantie op de deurposter en nog eens 10 jaar kleurechtheid garantie. Tenslotte bieden wij ook nog een laagste prijs garantie!

Q: Is een deurposter geschikt om buiten op te hangen

Nee, een deurposter is niet geschikt voor buiten. Wij raden dan ook aan om voor buiten een tuinposter te bestellen en deze tuinposter kunt u ook bestellen via de contactpagina.

Q: Denken jullie aan het mileu?

We proberen met onze werkzaamheden het milieu zo min mogelijk te belasten! We gebruiken inkten op waterbasis, dit is zonder chemische componenten. Verpakkingsmaterialen proberen wij zoveel mogelijk te hergebruiken en we gaan zeer zuinig met onze energie om, door middel van allerlei energiezuinige maatregelen.

Vragen over prijzen, betalen en de kortingscode

Q: Waarom zijn jullie producten zo voordelig?

Wij zijn een jong bedrijf met veel ambitie. Wij gaan voor transparantie en zorgen ervoor dat wij altijd zo goedkoop mogelijk inkopen voor de beste kwaliteit.

Q: Hoe kan ik betalen?

Je kunt onze producten gewoon betalen via iDeal, de snelste en meest simpele manier van betalen. Mocht betalen via iDeal niet lukken, omdat je bijvoorbeeld in het buitenland woont. Dan kun je contact met ons opnemen en zorgen wij dat je alsnog kan bestellen.
Dit kun je doen door te bellen naar 085 – 485 35 02 of door te mailen naar klantenservice@mijneigendeur.nl

Q: Hoe verkrijg ik de kortingscode?

U kunt de kortingscode krijgen via de website: mijneigendeur.nl, social media en de mail.

Q: Hoe gebruik ik de kortingscode?

U kunt de kortingscode invoeren onder de knop ‘Doorgaan naar afrekenen’. Met deze code ontvang je dan direct korting op je bestelling.

Q: Hoe vaak kan ik de kortingscode gebruiken?

U kunt de kortingscode eenmalig gebruiken.

Q: Kan ik Mijneigendeur.nl veilig betalen?

Uiteraard. iDeal is een zeer veilig en betrouwbaar betaalsysteem. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken over de veiligheid van het iDeal-betaalsysteem.