Over Mijneigendeur.nl

Mijneigendeur.nl is een jong en creatief bedrijf gespecialiseerd in fotoproducten. Wij zorgen ervoor dat jouw mooiste momenten voor altijd vastgelegd worden gelegd op je eigen deur. Met onze producten geef je elke ruimte nóg meer sfeer. Of het nu gaat om een foto op hout aan de muur, of om een deursticker die je saaie koelkastdeur opfleurt.

Maar niet alleen voor huizen zijn onze producten een sfeer verbeteraar. Ook in een hotel of restaurant staat bijvoorbeeld een deurposter heel mooi. Denk maar eens aan een grote menukaart op een deur! Niet alleen creëer je hier meer sfeer door, je geeft meteen informatie door aan je bezoekers. Je kan natuurlijk een mooie foto uit onze galerij kiezen, maar om jouw bestelling nog persoonlijker te maken heb je bij ons ook de optie om je eigen foto te uploaden. Ben je er nog niet helemaal uit wat je precies wilt? Kijk dan maar eens bij de voorbeelden op onze verschillende websites voor een leuk idee.

Wil je een poster in een formaat die niet aangegeven staat op de site? Heb je toch liever een fotocollage in plaats van een enkele foto op je deur? Of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de site of bel naar 085 – 485 35 02. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 09:00 tot 17:00 uur.

Contact Maak je eigen deurposter Galerij